top of page

Kalender

Check al onze openbare Events & Activiteiten

aantal gevonden evenementen:

7

Eindpresentatie Dr. Nassau College

MDT Cultuur & Kunst

1.7.24, 11:00

Een onbekende interviewen, dit verhaal opschrijven en fotograferen en vervolgens uitspelen in een korte film… In de afgelopen weken deden studenten van het Dr. Nassau College mee aan ons programma. Zij stapten buiten hun comfortzone, ontdekten nieuwe talenten, ontmoetten mensen buiten hun bubbel en maakten een waardevolle herinnering voor de vertellers.

Benieuwd hoe zij en de geïnterviewden terugkijken op dit proces? Kom naar hun filmpresentatie op 1 juli! Om 13:00 uur zal dit plaatsvinden in De Nieuwe Kolk: Weiersstraat 1, 9401 ET in Assen. Voor de vertellers is er dan een high tea. Daarna begint de filmpresentatie, aanvang 14:30 uur, ook in De Nieuwe Kolk. Daar is iedereen welkom. Als u wilt komen, zou u dan willen laten weten of u naar de high tea komt en/of naar de film?We horen graag of u erbij bent.

Weiersstraat 1, Assen, Netherlands

Eindpresentatie Kennemer Lyceum

MDT Cultuur & Kunst

25.6.24, 12:00

Een onbekende interviewen, dit verhaal opschrijven en fotograferen en vervolgens uitspelen in een korte film… In de afgelopen weken deden jongeren van het Kennemer Lyceum mee aan ons programma. Zij stapten buiten hun comfortzone, ontdekten nieuwe talenten, ontmoetten mensen buiten hun bubbel en maakten een waardevolle herinnering voor de vertellers.

Benieuwd hoe zij en de geïnterviewden terugkijken op dit proces? Kom naar hun eindpresentatie op 25 juni! Voor de vertellers is er koffie met gebak om 14:00 uur in De Beren; Hortusplein 3, 2019 XV in Haarlem. Daarna begint de filmpresentatie, aanvang 15:30 uur, in Pathé Haarlem; Zijlvest 41-43, 2011 VB in Haarlem.. Daar is iedereen welkom. Als u wilt komen, zou u dan willen laten weten of u naar de high tea komt en/of naar de film?

Restaurant De Beren Haarlem, Hortusplein, Haarlem, Netherlands

GEWEEST Eindpresentatie Yuverta

MDT Cultuur & Kunst

15.5.24, 13:30

Een onbekende interviewen, dit verhaal opschrijven en fotograferen en vervolgens uitspelen in een korte film… In de afgelopen weken deden leerlingen van Yuverta uit Aalsmeer mee aan ons programma. Zij stapten buiten hun comfortzone, ontdekten nieuwe talenten, ontmoetten mensen buiten hun bubbel en maakten een waardevolle herinnering voor de vertellers.

Benieuwd hoe zij en de geïnterviewden terugkijken op dit proces? Kom naar hun filmpresentatie op 15 mei! Om 15:30 uur zal dit plaatsvinden in Kinepolis Hoofddorp: Raadhuisplein 12, 2132 TZ in Hoofddorp. We horen graag of u erbij bent.

Raadhuisplein 12, 2132 TZ Hoofddorp, Netherlands

Eindpresentatie Melanchton

MDT Cultuur & Kunst

27.6.24, 11:45

Een onbekende interviewen, dit verhaal opschrijven en fotograferen en vervolgens uitspelen in een korte film… In de afgelopen weken deden studenten van het Melanchton mee aan ons programma. Zij stapten buiten hun comfortzone, ontdekten nieuwe talenten, ontmoetten mensen buiten hun bubbel en maakten een waardevolle herinnering voor de vertellers.

Benieuwd hoe zij en de geïnterviewden terugkijken op dit proces? Kom naar hun filmpresentatie op 27 juni! Om 13:45 uur zal dit plaatsvinden in De Beren Rotterdam Centrum: Karel Doormanstraat 300, 3012 GP in Rotterdam. Voor de vertellers is er dan koffie met iets lekkers. Daarna begint de filmpresentatie, aanvang 15:15 uur, in Pathé: Schouwburgplein 101, 3012 CL in Rotterdam. Daar is iedereen welkom. Als u wilt komen, zou u dan willen laten weten of u naar de high tea komt en/of naar de film?We horen graag of u erbij bent.

Karel Doormanstraat 300, Rotterdam, Netherlands

GEWEEST Presentatie Dubbelzinnig

MDT Cultuur & Kunst

30.5.24, 10:45

Met ‘Dubbelzinnig’ nodigden we jongeren en senioren uit om elkaars hobby’s te ervaren: eerst de hobby van de een, vervolgens die van de ander. In de uitwisseling ontstonden prachtige gesprekken, inzichten, onverwachte ontdekkingen, herkenning en plezier. Ze ontdekten ook dat hobby’s voor iedereen iets anders betekenen.

Van deze bijzondere uitwisseling is een boekje gemaakt, waarin verhalen staan van enkele deelnemers en 14 (dubbelzinnige) foto’s.

De foto-expositie zal te zien zijn bij onze samenwerkingspartner Rozet: het kunst- en cultuurcentrum in Arnhem, op biebvloer 1. We nodigen u graag uit voor de officiële opening. Deze vindt plaats op 30 mei, om 12:45 uur.

Kortestraat 16, Arnhem, Netherlands

Eindpresentatie MBO Utrecht

MDT Cultuur & Kunst

26.6.24, 11:00

Een onbekende interviewen, dit verhaal opschrijven en fotograferen en vervolgens uitspelen in een korte film… In de afgelopen weken deden studenten van MBO Utrecht mee aan ons programma. Zij stapten buiten hun comfortzone, ontdekten nieuwe talenten, ontmoetten mensen buiten hun bubbel en maakten een waardevolle herinnering voor de vertellers.

Benieuwd hoe zij en de geïnterviewden terugkijken op dit proces? Kom naar hun filmpresentatie op 26 juni! Om 13:00 uur zal dit plaatsvinden in het Louis Hartlooper Complex: Tolsteegbrug 1, 3511 ZN in Utrecht. Voor de vertellers is er dan koffie met iets lekkers. Daarna begint de filmpresentatie, aanvang 14:00 uur, ook in het Louis Hartlooper Complex. Daar is iedereen welkom. Als u wilt komen, zou u dan willen laten weten of u naar de high tea komt en/of naar de film?We horen graag of u erbij bent.

Louis Hartlooper Complex, Tolsteegbrug, Utrecht, Netherlands

GEWEEST Eindpresentatie Scalda

MDT Cultuur & Kunst

16.5.24, 9:15

Een onbekende interviewen, dit verhaal opschrijven en fotograferen en vervolgens uitspelen in een korte film… In de afgelopen weken deden leerlingen van Scalda uit Middelburg en van Scalda Commerciële Dienstverlening mee aan ons programma. Zij stapten buiten hun comfortzone, ontdekten nieuwe talenten, ontmoetten mensen buiten hun bubbel en maakten een waardevolle herinnering voor de vertellers.

Benieuwd hoe zij en de geïnterviewden terugkijken op dit proces? Kom naar hun filmpresentatie op 16 mei! Om 11:15 uur zal dit plaatsvinden in Podium 19 Entertainment Center: Podium 19, 4337 WV in Middelburg. We horen graag of u erbij bent.

Podium 19, Middelburg, Netherlands

bottom of page