top of page

Politie MDT

Dompel je onder in het politievak: krijg inzicht in hun werk via persoonlijke gesprekken, leer over onmisbare skills en zet je in voor een veiligere samenleving! 

Goed om te weten: de Politie MDT start vanaf deze zomer!

politie mdt collage

Wat is de Politie MDT?

Politie MDT is dé MDT gericht op de Politie. Hiervoor slaan we de handen ineen met de landelijke Politie. Deze professionals beschikken over skills die ook voor jongeren relevant zijn, zoals het omgaan met stress, goede keuzes maken en (realistische) doelen stellen. Bij ons geen saaie slides of suffe voorlichting, maar echte, diepgaande gesprekken over de ins en outs van hun werk en hoe deze lessen ook voor jouw leven relevant kunnen zijn. En natuurlijk bezoeken we hun werkplek. Ook kies je een Actie om ze te helpen de samenleving nog iets beter te maken. 

Hoe ziet het programma eruit?

De Politie MDT bestaat uit drie onderdelen. Eerst maken we actief kennis met elkaar in de klimhal of op een andere sportlocaties. Vervolgens ga je in gesprek met echte experts en ontdekt wat zij elke dag in de strijd gooien. Maar het mooiste komt nog: in deel drie geef je iets terug. Je kiest zelf een Actie. Zoals een toffe campagne bedenken tegen hacking of een verhaal van de Politie verfilmen. Samen met je trainers en de profs die je hebt ontmoet, kies jij de Actie die het beste past. 

Waarom zou je kiezen voor de Politie MDT?

Ook als je geen plannen hebt om bij de Politie te gaan werken, biedt deze MDT een onvergetelijke ervaring. Want je leert hoe je koel blijft in een stressvolle situatie en je niet laat beinvloeden door groepsdruk. Heftige verhalen van echte mensen, maar ook veel wijze lessen, in combinatie met Actie! Dát is wat de Politie voor jou in petto heeft.

Check die creativiteit!

Deze strips maakten de deelnemers over de echte verhalen van Politiemedewerkers. Nice!

Meedoen? Of eerst nog wat vragen?

Misschien ben je al helemaal enthousiast geworden en wil je meedoen, als jongere, school of Politiemedewerker? Of heb je eerst nog vragen? Stuur een berichtje naar projectleider Florien!
bottom of page