top of page

Samenwerken met onze MDT’s

De kans voor jouw vraagstuk

In al onze MDT's werken wij samen met lokale gastsprekers, die wij 'vertellers' noemen. In plaats van droge presentaties, betrekken deze vertellers de deelnemers bij boeiende gesprekken over hun eigen levens- en/of werkervaringen. 

 

Door deze persoonlijke benadering raken jongeren vertrouwd met waardevolle interpersoonlijke vaardigheden, waaronder het netwerken met mensen die van je verschillen. Tegelijkertijd pakken we bij elke MDT een vraagstuk aan dat speelt onder de betrokken vertellersprofielen:

01.

112 MDT

Met deze MDT bevorderen we het begrip en de waardering voor de professionals van de hulpdiensten. Ook maakt het programma jongeren bekender met de carrièremogelijkheden bij deze organisaties.

02.

Politie MDT

Net als bij 112MDT bevordert de Politie MDT de waardering voor de hulpdienst-professionals, in dit geval specifiek van de Politie. Het programma maakt jongeren tevens bekender met de carrièremogelijkheden.​

03.

Performing MDT

Samen met de vertellers zorgen we voor meer waardering van de praktijkberoepen. Dit doen we door de skills in de spotlight te zetten die vakmensen, vaak onbewust, ontwikkeld hebben.

04.

MDT Cultuur & Kunst

Door hun cruciale rol bij het programma, ervaren de senioren een gevoel van betekenis en erkenning in de interactie met de jeugd. Ook vergroten ze hun sociale netwerk doordat wij ze in contact brengen met andere vertellers.

Samenwerkingspartners aan het woord:

"Het is goed als jongeren een bredere kijk op de maatschappij krijgen en van de organisaties die zich inzetten om de welvaart en veiligheid in ons land te waarborgen."

Commandant André van der Weide

"We zien de studenten echt groeien tijdens het programma. Het TINO team kijkt naar wat iemand nodig heeft en past het programma aan op de groep en de individuele deelnemers. Dat is fijn en prettig samenwerken."

Remco over zijn studenten vanuit ROC Nijmegen

'Ik ben blij dat we deze groepjes studenten een breder beeld hebben gegeven van de politie en wat van de vooroordelen en de weerstand weg hebben kunnen nemen."

Roy Kleinlangevelsloo,

Politie Nederland

Dit zeggen onze partners!

Lees de interviews met onze samenwerkingspartners in onderstaande magazines.
Spreek je ze liever persoonlijk om te horen wat zij eruit halen?
Stuur ons een berichtje en we brengen jullie in contact!

Wil je samenwerken?
Wil je meedoen als verteller of organisatie? Of heb je eerst nog wat vragen over een samenwerking? Stuur ons een berichtje en wij nemen contact me je op voor een kennismaking.
bottom of page