top of page

Performing
MDT

Dé mix tussen praktijk-beroepen en performance arts. Ontmoet vakmensen, zet hun skills in de spotlight en kies jouw plek, voor of achter de schermen!

Untitled design (1).png

Wat is Performing MDT ?

Performing is dé MDT gericht op praktijkberoepen en performing arts. Gekke combi? Helemaal niet! Want vakmensen verdienen wel wat meer spotlight. Zij beschikken namelijk over onmisbare skills en kennis zoals over plannen, creatieve oplossingen vinden en iets maken dat je zelf bedacht hebt. Daar kom je achter door persoonlijke interviews waar jij vervolgens een show over maakt. Wil je dansen, kies je voor theater, schrijf je de muziek of vind je je plek achter de schermen? Alles mag! 

Hoe ziet het programma eruit?

Bij Performing MDT starten we met een introductieworkshop om je wegwijs te maken in het programma. Daarna duiken we de gesprekken met de vakmensen in en interview jij ze om erachter te komen welke onmisbare skills zij onbewust in huis hebben. Daarna is het tijd voor workshops in dans, toneel en muziek om die skills in de spotlight te zetten. Afsluiten doen we groots: met een eindshow waar je vrienden en familie van harte welkom zijn! 

Waarom zou je kiezen voor Performing MDT?

Ook als je niet droomt van een toekomst in de spotlights, biedt Performing MDT een onvergetelijke ervaring. Ontdek beroepen en skills die passen bij jouw toekomst. Leer jezelf te presenteren, samenwerken én je creativiteit gebruiken. Met workshops van echte professionals uit de performance wereld biedt Performing MDT jou de mix tussen leerzaam en leuk!

Meedoen? Of eerst nog wat vragen?

Misschien ben je al helemaal enthousiast geworden en wil je meedoen, als jongere, school of vakman? Of heb je eerst nog vragen? Stuur een berichtje naar projectleider Janita!

bottom of page